![TETA JOVANKA OTKRILA TRIK ZA SAVRŠENO VAZDUŠASTU GIBANICU: Tajna je u NEOBIČNOJ CAKI sa čak 4 ŠOLJE](/data/images/2023/07/05/09/1397563_gibanuica2_ls.jpg)
savet
TETA JOVANKA OTKRILA TRIK ZA SAVRŠENO VAZDUŠASTU GIBANICU: Tajna je u NEOBIČNOJ CAKI sa čak 4 ŠOLJE
Da li želite da vaša gibnica bude mekana, vazdušasta i ukusna kao nikad pre? Otkrijte jednostavan trik koji će vašu omiljenu pitu sa sirom učiniti savršenom
Ako uživate u gibanici, postoji jedan trik koji morate isprobati da bi postala vazdušasta.
Potrebno je samo nekoliko sastojaka, ali svaka domaćica ima svoj recept koji se razlikuje u nekim sitnim detaljima, a ipak to gibanicu izdvaja od drugih.
Poznata pita sa sirom nije teška za pripremu, a kada umutite fil, sve što treba da uradite je da zgužvate koru i umočite je u nadev. Ipak, ako želite da vam gibnica uvek uspe i da bude mekana i vazdušasta, mi vam otkrivamo sjajan trik.
![Gibanica, Pita](/data/images/2023/07/20/14/1406001_pita_ff.jpg?ver=1716620774)
Da biste napravili najbolju gibanicu do sada, nije potrebno dodavati neke neobične sastojke. Sve što treba da uradite je da kore isečete na trake, pa da ih uvaljate u smesu.
A zatim, saznali smo od teta Jovanke, koja pravi najbolju gibanicu koju smo probali, da je njen trik sledeći: gotovu gibanicu prevrnite na 4 šolje da se hladi naopačke, kako bi ostala vazdušasta pod silom zemljine teže. Ostavite je da se hladi oko 20 minuta. I to je sve što je potrebno da biste napravili jednu od najukusnijih pita ikada uz ovaj krajnje jednostavan trik.
Bonus video:
(Espreso/NajŽena/Prenosi A.M.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!